I kept my fingers crossed

Ursäkta att jag inte har bloggat efter att ajag kom hem, men det är varit mycket saker som har behövts att göra. Nu har jag iallafall lagt upp lite bilder där nere.

Har inte så mycket att skriva om.. Igår var jag hos Mikkan med Andrea och sen tränade vi. Hos Mikkan bakade vi rosa bullar, haha dom va faktiskt jättegoda!

Idag var första skoldagen på länge.. det va lite segt men ändå ganska lungt. Sista timmen skulle vi har kottla runt, då ska man springa ca 5 km runt en sjö. Jag kunde dock inte göra det idag.. har ont i ryggen så jag hoppas att jag kan göra det på torsdag ist.. Ist för att springa då så åkte jag och Mailn hem till henne och hämtade lite glass och saft och kakor , sen gick vi en lite promenad och satte oss och åt glassen och sen kom vi tillbaka och så fick vi sluta.

Det är ju galet varmt här i sverige nu också , det va varmare på Mallorca men för att vara sverige är det ortoligt! När vi hade slutat åkte jag, Malin och några till från våran klass och badade. Jattemysigt och kul till några tänkte slänga i mej i vattnet med kläderna på..

Nu är har bara hemma och ska snart börja plugga lite om jag orkar!  Är fett lat just nu.. kommer säkert sluta med lite slappis pulgg framför tven..

OBS! Andrea flyttar idag :) hihi fast inte så långt.. hon bor fortfarande i samma område som hon gjorde förut!

Nu blev det ett långt inlägg men, men.. hoppas alla har haft en jättebra dag!
kram, E <3

Kommentarer
Postat av: Zarah

okej :)

2009-05-25 @ 20:00:19
URL: http://zlundin.blogg.se/
Postat av: kaarro♥

SV; okej ♥

2009-05-25 @ 20:07:12
URL: http://typkarro.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

mmm gott me bullar =)

2009-05-26 @ 11:41:49
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: emma

ser helt okey ut! mumma!

2009-06-03 @ 18:26:04
URL: http://emmafoors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0