valborg

Hej allihopa!
Jag måste bara säga tack för alla kommentarer! Jag har inte godkännt eller svarat på ngr än, det blir Andreas jobb när hennes internet börjar fungera igen.
Idag fyller min pappa år, vilket inte är så kul.. Det är valborg, då vill man gå ut och träffa massa kompisar och så. Snart kommer nästan hela tjocka släkten till oss, men sen lite senare så ska jag träffa Andrea. Vi vet nog inte vad vi ska göra heller.
Någon gång under kvällen/natten ska vi iallafall kolla på Twilight! Jag vet att Andrea sa att hon inte hade köpt den, men nu har hon fått filmen av sin mamma, så hon är överlycklig nu kan jag tänka mej! Jag har aldrig sett den. Är den verkligen så bra som alla säger? Det är upp till bevis ikväll!
Vad ska alla göra ikväll på valborg?


Vi säger också grattis till kungen som fyller 63 år idag!
uppdaterar ikväll, kram E

konserter




Alla dessa artiser kommer till Stockholm 2009 och jag vill verkligen gå på deras konserter. Jag ska ta ett snack med farsan... Om jag får gå på Beyoncé-konserten ska jag gå med Martina för det är på hennes födelsedag. Bästa födelsedagspresenten eller vad?
Sedan kommer Gavin Degraw, Amy MacDonald m.m. också men jag har bara hört några få låtar med de så... Me som sagt ska jag väl ta och prata med min far. Han kanske kan fixa? :)


det blidde ingen twilight DVD :(

Hejsan Hoppsan gott folk!
Efter praoen gick jag till Lidingö centrum, men jag glömde att leta efter Twilight filmen... Det får bli en annan gång. Jag köpte i alla fall naturgodis och jordgubbar som jag mumsade på när jag kom hem. Min syster blev riktigt avundsjuk, men så snäll som jag är så fick hon några.


Förlåt för den dåliga bilden, men jag är tvungen att fota med mobilen eftersom min kamera är trasig. Får den tillbaka om tre veckor så ag kommer inte kunna ta med den till Mariestad, buhu!

Nu ska jag plugga hemkunskap. Vi håller på med matveckan nu och den ska vara inlämnad veckan efter praoen. Jag har inte ens börjat så jag måste göra det nu. Kan inte skjuta upp det längre nu.

Imorgon är det valborg och jag ska vara med familjen och en annan familj. Vet inte hur roligt det kommer att bli... får väl träffa någon eller några senare. VAD SKA NI GÖRA PÅ VALBORG?



desperate housewives på kanal 5

Den här praodagen var ännu bättre än den var igår. Barnen har lärt känna mig nu och är så gosiga och söta. Vart praoade ni eller vart ska ni praoa? Jag funderar på att bli dagisfröken... Jag har bara varit här i två dagar, men jag har så roligt!!
När jag hade rast träffade jag Elsa som går i torsvks skola och Klara, Christine, Amanda, Rebecca, Anni och flera. Haha, kommer inte ihåg vilka alla var.


Här leker Tilde, Sanna och Simon på den lilla gården.

Imorgon är det den 29 pril och vet ni vad det innebär? TWILIGHT SLÄPPS PÅ DVD!!! Jag ska lätt köpa den i centrum direkt efter att jag har slutat.
Senare imorgonkväll ska jag ut och springa med mamma eller pappa. Mamma har lovat att om jag springer minst två gånger i veckan fram tills vi åker till London(i sommar) så ska jag få en Calvin Klein parfym som jag vill ha. Låter inte det bra? Man blir ännu mer vältränad och får belöning för det.

första praodagen

Hejsan! Här sitter jag med träningsvärk i hela kroppen och tittar på cold case. idag har varit en väldigt bra dag... praoade första dagen idag på dagis(superroligt) och det är sjukt fnt väder. Barnen på dagiset är så grymt söta. De är i åldern 1-3 år och jag kommer att få leka med de i två veckor!


Bild från helgen? tror jag i alla fall, haha.

Nu ska jag ut och springa med min madre. Tack för alla kommentarer! Puss

s-s-soommmar!!

Hejsan allihopa!
Igår var det världens skönaste väder! Jag låg på min balkong och solade nästan hela dagen. Tills jag åkte till Andrea..
Andrea var i stan på förmiddagen med Molly.

Andreas inköp:

En väska - H&M


Kofta - H&M


BH - H&M

Igår kväll så va vi hos Andrea. Vi kollade på robinsson och sen efter det en film. Idag har vi varit hos Andrea och slappat lite, och sen var det träning. Imorgon ska Andrea börja praoa, så vi säger lycka till till henne :)

Kram, E


ont i ryggen - hemma kväll

Den här veckan har inte varit den bästa.. i mådags ramlade jag på moppen som lämnade ett skrapsår och ett blåmärke kvar efter sig. Sen flöt det vel på hyfsat tills i onsdags när min kompis Axel råkade sparka mig på benet vilket också lämnade ett litet blå mäkre och nu idag på träningen så landar jag såklar konstigt efter en volt och gör illa ryggen.. Det suger! Det gör ont när jag går så jag kan inte göra ngt ikväll.


Jag bakade bullar igår.. MUUMS!


Jag, Malin och Mikkan var vid torsviksbryggan idag.. myysbild på lidingöbron och vattnet.

Nu när jag sitter här hemma så pratar jag med Axel. Om att ha en pojkvän/flickvän. Han har flickvän men hon bor i göteborg. Jag är singel vill ha pojkvän, och nu när man pratar om det så blir saknaden efter en kille större. Det är så mysigt!

Hoppas alla har en bra kväll och natt iallafall.. kram Elin

jag HATAR mensvärk

Jag har varit hemma från skolan idag för att jag har världens mensvärk. Pappa och jag var ut eoch sprang igår och när vi kom till målet och började gå mot bilen kunde jag gknappt gå för att det gjorde så förbaskat ont. Det kändes som att jag skulle föda barn ur magen, fast jag vet inte hur detkänns men ändå. Jag trodde att jag skulle dö.

I alla fall... när jag vaknade imorse hade jag skitont så mamma ringde till skolan så jag fick vara hemma idag. Det är bättre nu, men jag mår illa ibland och det gör fortfarande lite ont.


Idag har jag tittat på vänner, ätit fruktsallad, badat och sett filmen Solstorm. Herregud vad den var bra! Det är en svensk thriller( tror jag i alla fall) med Mikael Persbrandt och Isabella Scorupco. Den rekommenderar jag verkligen!



Puss&Kram
Andréa

matte, matte och åter matte.

idag har både jag och Andrea haft halvdag. Först samlades min klass och sen hade skolan vårkonstert. Det va kul, ngr av mina kompisar var konferensierer. Efter konserten hade vi klassråd och bestämde hur våra avslutningströjor ska se ut, de kommer bli super snygga :) sen skulle vi ha engelska, vi holler på med Romeo&Julia just nu, så vi fick kolla på den filmen, med Leonado DiCaprio. Han är sååå snygg!! Sen var den skoldagen slut. Vi han förståss inte se klart flimen så vi ska fortsätta på fredag.

Sen träffade jag andrea som slutade en halvtimme efter mej. Då åkte vi till min mammas jobb och kollade vart Andréa ska praoa nästa vecka. Sen åkte vi hem till Andréa och va däer hela dagen. Völlade på vänner och bakade kokosbolla, MUUMS! Har lite bilder som jag ska lägga upp.



Andrea ser ut som en köttbulle :)


Baka chokladbollar


Baka chokladbollar


Färdiga kokosbollar! ")

När jag kom hem så gjorde jag pannkakor till mej och mamma, och sen pluggade vi matte tillsammans. NP imorgon och jag hoppas verkligen att det går bra.. Lycka till alla andra som också ska göra det imorgon.
Nu har jag precis kollat Gray´s Anatomy och ska snart sova, är döds trött!
Kraam, hoppas ni har haft en bra dag / E

ikväll är det desperata husfruar på tv!

Blev precis klar med min bild som jag har hållit på med väldigt länge nu..den ska vara inlämnad på torsdag så jag är klar i god tid. Stolt! Jag blev ganska nöjd med den faktiskt. Jag har en blid man ser inte super bra med hyfsat kan lägga upp den :)
Snart ska jag ivåg och träna, Andrea är redan där och kör sitt bästa hoppas jag. Idag har det varit en ganska seg dag. Jag har varit trött hela dagen, men på alla lektioner vi har haft så har en lärarstuderande varit med oss. Han är jätterolig och vi har haft honom förut.

Den riktiga bilden


Bilden som jag har ritat.

Glöm inte deaperate housewives kl 21.00 på Kanal 5 ikväll, puss&kram E

Snart kommer Edward Cullen synas på min TVskärm



Jag längtar hur mycket som helst! Den 29 april släpps Twilight DVD:n i Sverige och jag tror inte att jag är den enda som kommer köpa den då. Älskar filmen och boken hur mycket som helst. Snart jag ska börja läsa den andra och efter det köpa de två sista.

aj :/

Hejsan ,
aj aj aj säger jag bara. Jag ramlade på moppen idag.. inte i hög fart eller ngt alls men jag fick typ hela moppens tyngd på mitt knä, så det är ett skäpsår där nu :/ det syns inte alls mkt men det svider som in i bomben! inte kul, bara för allt jävla grus som inte är bort sopat!
 till ngt lite roligare, jag fick mitt kort från andrea idag, från fuerteventura. En vecka sent nästan två men men, lite kul efter som att jag redan har hört om allt de gjorde och så får man läsa det nu. Men det är alltid lite trevligt med post :)
ett annat brev jag väntar på är från ängsolmen. Det är en ö i skörgården som har sommarläger som jag brukar vara på, har blivit för gammal för att vara deltagare nu, så nu har jag sökt in till en ledarutbildning.. min kompis och även guddotter som bor i afrika sa att vi skulle få svar veckan när vi hade påsklov men inget har kommit ännu. När jag säger guddotter kanske ni börjar undra lite.. vi är lika gammla, men det va så att vi konfade oss tillsammans i sommras, vi kände varandra sen 3 år tillbaka och så skulle hon döpas, då tyckte vi att det skulle vara kul om jag va gudmor eller "fadder". Och så blev det.. haha.

Här är Klara, guddottern, här hade vi varit uppe i över ett dygn.

Nej nu ska jag sova.. blev jättetrött helt plötsligt.
puss&kram , E

fuerteventura dag 1



1. Fruktsalladen på Arlanda är ett måste! och läsning på planet är aldrig fel.
2. Jag och min syster vid poolen, inte alls solbrända.
3. Jag på Steakhouse i världens skönaste skjorta jag fått av pappa.
4. Det fanns bananer i ett träd på hotellet.

Just nu tittar jag på My super Sweet 16 på mtv. Fy fan vad bortskämda de är!!
Idag frågade Celine mig om jag ville följa med henne och segla dagen innan hennes födelsedag, sova över på båten8tror jag) och sedan fira henne. Fattar ni vad roligt vi kommer ha det?

jag vill shoppa!!!!

Jag har precis pluggat klart och skrivt 3 sidor dataskriven text om bilar. Det var jätteroligt... NOT!
Nu ska jag bara ta det lugnt och göra en ritning(slöjdläxa...). Jag vet att Elin också har en pluggdag idag eftersom jag sov hos henne i natt. Vi köpte pizza och tittade på Robinsson och One Tree Hill.



Jag har välditg stor lust att shoppa nu. Det var  så skönt att gå runt i stan med Elin igår. En av de bästa dagarna på länge! När jag kommer hem från London ska jag shoppa järnet ännu mer än vad jag gjorde där, hehe. Jag kommer vara gymnastiktränare 4 dagar på ett läger i sommar och jag kommer få 1000 kronor för det. Perfekta sommarpengar! Vill ha en massa nya kläder!

Snart flyttar vi också! Då ska jag få större rum, dubbelsäng och nya garderober. Låter inte det asbra? Jag längtar så mycket att jag har fjärilar i magen.
Det är träning om drygt 2 ½ timme och jag är ganska taggad. Nu ska jag klara mig igenom en träning utan att göra illa mig, vilket jag ALLTID gör. I torsdags landade jag på nacken när jag bröt i min rondat flickis x2. Det gjorde asont och jag blev riktigt rädd så då körde jag inte mer redksap den träningen, men jag körde fristående.

Snart åker vi till Mariestad och då har jag och Elin varit jättebra kompisari ett år. Helgen efter den ska vi till Falun och tävla. Fast då åker jag med Freja. Elin åker till Mallorca då... Hur ska jag klara mig utan henne?

Det var ganska mycket text, haha. Men jag hade ganska mycket att berätta. Ha det bra era cupcakes!!

// A

10 things I hate about you

Just nu sitter vi hemma hos mej och kollar på 10 orskarer att hata dig på kanal 5. Igår sov vi hos Andrea, vi var på långpromenad  på kvällen och sen när vi kom hem vid halv 12 så satte vi på vänner och åt popcorn. Idag har vi varit i stan nästan hela dagen. 
Andreas inköp:
Ett naglack - kicks
En plånbok - monki
En tröja - weekday
Elins inköp:
Ett linne - H&M
En kjol - H&M
Ett naglack - H&M
En BH och trosor - H&M





Nu ska vi gå och köpa pizza, idag blir det myskväll hemma hos mej.
Hoppas ni har en bra helg, kram E och A

it's in the ABC of growing up

Skolan har varit helt okej denna veckan, utom matteprovet jag skrev idag. Fast jag orkar inte bry mig om det för det är bara ett prov. Hoppas på ett VG- i alla fall...
Nu städar jag i mitt rum och jag har gjort det ett tag. Det låg kläder över HELA golvet och katten har kissat i min säng. Den lilla kissen skämdes så... <3

Snart kommer Elin och hon ska sova och äta middag här. Vi kanske ska till Madde ikväll, vi får se hur det blir. Annars myser vi med popcorn, hihi.


- I love this picture

LYSSNA FÖR FAN!!



Hör ni hur bra hon sjunger eller? Vi sitter här och typ gapar för att denna tjej sjunger grymt bra. Hon har laddat upp fler låtar där hon sjunger t.ex speeding cars, dancing, hide and seek med mera. Är detta omänskligt eller vad?
Vill också kunna sjunga såhär bra!

/ E och A



Vi är med i en tävling i
Emelie's blogg och tävlar om Twilightfilmen.
Du behöver inte vara med för då är det större chans att vi vinner, hehe.

kom hem igår

Hejsan flickor och pojkar(?)!!
Jag kom hem igår på kvällen och var riktigt trött efter flygresan så jag orkade inte alls blogga. I alla fall så har det varit toppen på Fuerteventura som är en av kanarieöarna. Vi har badat, solat, ätit mat och spelat en massa roliga spel som till exempelt lufthockey. Hur roligt som helst! Jag spöade pappa och är fett stolt(hehe.)

Idag fick jag träffa Elin också! Det var jätteroligt och Celine började i vår klass. Jag tror att hon fick ett ganska bra intryck, hehe. Efter skolan åkte jag & Elin hem till henne och tittade på One Tree Hill såklart. Hur bra som helst!!

Fler bilder finns på min facebook: Andrea Borefur.

090413

Snart kommer Andrea till Arlanda, om typ en halvtimme eller ngt sånt! Det ska bli kul att träffa henne. Jag pratade lite med hene igår innan jag åkte till mina kusiner.
Idag har jag bara varit hemma, pluggat och lekt med min pappas kamera. Det är väldigt bra tycker jag iallafall. Det är en Panasonic Lumix DMC TZ5, har 10x optisk zoom.
Just nu kollar jag på OTH och väntar på att Dea ska smsa. Vet inte vad jag ska skriva mer nu, ska lägga in några av bilderna jag har tagit :)






Här är tre bilder av många som jag tog idag.
Kram på er, E

en dag kvar!

Om man inte räknar med idag så är det bara en dag kvar tills Andrea kommer hem, en dag tills påsklovet är slut och skolan börjar! Det ska bli jättekul att träffa min Dea igen men inte lika kul att börja skolan.. Jaja nu är det ändå inte långt kvar tills det är sommarlov. Längtar redan!
Idag har jag varit med Mikkan. Vi har solat solarium, lite fusk men man mst ju vara lite brun innan man satter på sig bikinin och ska sola eller bara ute. Efter det åkte vi hem till mej och åt mat och spelade tvspel, jättekul! Mikkan var sämst på golf, haha! Nu har vi fixat oss och hon åkte precis. Om en timme ska jag till mina kusiner på mammas sida och äta middag. Kommer nog inte vara där så länge..

En blid på mej och Mikaelas pussmun

Kram på er, E


nästan sommar kanske?

ÅHH vad underbart varmt det har varit idag! Förlåt för att jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna men nu ska det bli ändring! Igår var Hanna och hennes familj här. Hon är som min storasyster fast vi är inte släkt på ngt sätt alls, vi har bara kännt varandra 10 år nu tror jag att det är och våra familjer reser alltid utomlands tillsammans. Det är väldigt kul!
Idag har jag varit på farmor och farfars land! Jätteskönt och trevligt var det. Mina kusiner på pappas sida var där också. Hade inte med mej någon kamera så det blev inga bilder, men jag har bilder på mina påskpresenter!
Imorse så sprang jag runt i hela lägenheten och letade lappar.. mamma har gjort lappgömma till mej, det kanske är lite barnsligt men otroligt kul!! Någon annan som har fått massa presenter eller godis? Eller kanske också har sprungit lappgömma?

Jag fick en bikini, ett linne , två diadem, en par örhängen, pennor och strumpbyxor och en svart body som inte finns med på bilden. 

Nu ska jag gå ut på balkongen och njuta av sista solen för idag! Skriver kanske ikväll, puss E

skärtorsdag

God morgon alla :) förlåt att jag inte skrev något igår.. hade fullt upp, fick två tillfällen att hitta dator och då svarade jag på kommentarer. Som tur va så skrev ju Andrea :) det va synd att jag missade henne, men nu vet jag att hon fortfarande har det bra och hon ska skicka ett vykort till mej, JÄÄÄJ!
Idag ska jag kolla på moppehjälm med pappa. Hoppas verkligen att jag hittar en bra för den som jag har nu är väldigt sliten..
Just nu kollar jag på OHT, som alltid. Ska snart åka och hjälpa mamma med att handla. Sen åker jag in till pappas jobb och äter lunch och sen kollar vi på moppehjälmar.
Ikväll kommer mormor, morfar, farmor och farfar.. det blir vel lite kul.
Skriver nog mer ikväll, kram E

halsningar fran spanien!!

hejsan alla lasare!!
jag har hittat en dator nu sa att jag kan surfa lite. det ar idag den tredje dagen som vi ar har och det ar hur varmt som helst. Jag har brannt mig sa in i bomben och ser ut som en tomat. Det ar inte roligt kan jag saga... det var varre for min mamma igar. Hon spydde hela dagen och bara lag pa hotellrummet, men idag mar hon battre!!

Jag saknar alla valdigt mkt! Speciellt Elin, Mikkan, Freja, Molly, Elsa och Anna! Massa extra pussar&kramar till er.

Hur har ni det hemma i Sverige? Har ni pasklov nu?

Jag vet inte vad mer jag kan skriva... Det ar valdigt skon att vara borta och man borjar tanka valdigt mycket. Jag tanker pa hur det kommer ga i skolan, hur mina sa kallade "kompisar" ar(inte alla saklart), hur det ar med gympan och sadana vardagsgrejor.

Dar fick ni en liten update fran moi! Puss&Kram&skot om er!
// A

äckel!

Idag har jag varit och städat på pappas jobb och sen träffade jag mamma inne i stan. Det var väldigt skönt att vara på pappas jobb idag för det va ingen annan där.. (han har egetföretag). Men då kan man göra lite vad man vill och man behöver inte städa riktigt lika ordentligt som man behöver om någon är där, hehe (a).
Det va trevligt i stan med mamma också, men en sak som va jätteäkligt hände! Vi var i en sko affar och så stog mamma och kollade på alla skor och jag stog vid en trappa som man ska gå nerför för att komma ut. Och när jag står där och väntar på mamma så kommer en kille, typ 30 eller ngt, svart bakåtslickat hår och ser jätte sliskig ut, ni vet... och så när jag går förbi så kollar han på mej och ba "mmm, sexy, very sexy" och så fortsatte han medans han gick ner för trappan! Så jäkla vidrig kille! Men men, jag får vel vara glad för att inget annat hände!
Nu har jag iallafall skaffat lite påskpresenter.. har inte fått dom än men kommer få dom någon gång den här veckan, håller inte koll på vilken dag det är man får påskägg men jag tror att det är på lördag :) Jag tar kort på allt då och lägger upp bilder.
 
Det här hade jag på mej idag. Ett vitt basic linne från H&M, Svart kofta från H&M, Jeans från Top Shop, Svarta pumps från Don Donna och blommig sjal från Indiska. 

Hoppas ni har en trevlig kväll, kraam Elin  




slappisdag

Idag har jag inte gjort mycket alls. Förkylningen blir aldrig bättre, men imorgon hoppas jag att det är bättre. Jag har pratat med Andrea lite också. Resan hade gått jättebra och det va tydligen jättevarmt. Jag hoppas att hon ljuger.. vill inte att hon ska komma hem som en pepparkaka, men jag kan ju alltid sola solarium :).

Så här ser resten av min vecka ut:
Tisdag - åka till pappas jobb och städa, sen kanske träffa mamma i stan och shoppa.
Onsdag - Vet inte, träffa Emma eller Madde kanske.
Torsdag - Först kolla på ny moppehjälm med pappa sen kommer farmor, farfar, mormor och morfar.
Fredag - Träffa Hanna och hela deras familj.
Lördag - Till farmör och farfars land och träffa kusinerna från pappas sida
Söndag - Träffa kusinerna från mammas sida.
Måndag - Vet inte, om Andrea kommer hem på dagen kommer jag nog träffa henne :)


Nårga saker jag vill ha...

Kram, Elin

påsklov

Nu är det lov, jätteskönt! Men det betyder att Andrea åker :( Hon åker imorgon (måndag), planet går runt kl 7 på morgonen. Kommer sakna henne jättemycket men en vecka går ju snabbt och då är det också jag som kommer sköta bloggen själv tills hon kommer hem igen :)
 I'm gonna miss you babe A.

Just nu sitter jag och kollar på film med mamma, Something New, bra film faktiskt.. jag har sett den förut. Jag är förkyld nu också, eller jag har vait det ett tag med det vill aldrig gå över! Näsan bara rinner och rinner så det är vel bra att man har lov nu så att jag kanske kan bli frisk tills skolan börjar igen.

Godnatt sen till alla, E


blider

Här kommer lite bilder från idag, Andrea har alla från igår.
     


1.Fin bild på Andrea 2.Min kycklingsallad 3.Andreas varma pasta med curry-kyckling.
Kram E


24 grader!!!!

Förlår för det väldigt korta inlägget igår, men vi orkade inte blogga. Vi va på en promenad i 2 timmar sen kom vi hem till Andrea och hade myskväll.
Idag har vi varit i stan men Deas familj, efter som att det ska åka bort så va de tvugna att köpa lite saker. Andrea köpte svarta flip-flop på HM, väldigt fina och kostar bara 49,50kr.
Sen åt jag och Andrea på sandys. MUUMS! 

Vi lägger upp bilder från gårdagen och idag lite senare.. 
Hoppas ni har en bra kväll, kram från oss E&A 


we're alive

vi lever men vi orkar inte blogga. Nu är det mys som gäller!! :D

plugg

En skoldag kvar tills lov nu! JÄÄTTTESKÖÖNT! , men det betyder att man pluggar gärnet nu till 2prov, 1 uppsatsskrivning och en debatt på engenska. Sen är det slut.
Hade det varit vinder nu hade jag suttit inne varit jättesur och inte orkat plugga någonting, men nu är det vår! Jag sitter just nu ute i solen på min balkong och pluggar! Det är sååå härligt. Solen gör så att men får massa energi, det är lite knäppt egentligen!

Här är mina saker ute på balkongen med en hallonsmoothie och kladdkaka, nyttig som jag är! :D

Idag har det varit en skön dag, hade typ inga lektioner för att jag och Malin hade "intern prao". Då får man jobba som mattant i en timme, vilket suger, men man får glass. Sen efter lunch så går man till vakmästarna så får man ett uppdrag av dom. Vi fick varsin rolig skräpupplockare till att samla upp skräp i skolan. Det kanske inte låter så kul men det va ganska kul.. När vi va klara med det så hade vi bara en lektion kvar och då fick vi sluta 20 min tidigare också! 

Ikväll är det träning, ska inte träna men kolla på en stund, sen har jag utvecklingssamtal halv 8! Jättesent. 
Nu mst jag fortsätta mitt pluggande. Puss och kram Elin 

promenad

Nu kom vi hem från vår promenix tillsammans. Det var lite kallt ute, men ändå skönt. Jag är så grymt glad att våren är här! Elin och jag pratade om det hur mycket som helst om hur lycklig och pirrig man blir. Vårkänslor är bättre än sommarkänslor, eller vad tycker ni?
Vi tog massa fina bilder, men de flesta ligger på facebook. Hitta mig!

Häftig bild va? Jag ÄLSKAR den.

Hahaha! Man ser väldigt bred ut. xD

Nej nu ska jag ladda upp bilderna på facebook och titta på Grey's

Puss&Kram Dea

Soprovet och matteläxförhöret gick skit! :)

Man måste tänka lite positivt ibland... Det kommer fler prov och läxförhör(hur det nu kan vara positivt vet jag inte?). Som Elin sa förut va vi och fikade/pluggade på Tindras efter skolan. Det är jättehärligt väder ute! Luften är varm, men inte så varm att man dör av hettan. Det är prefekt väder!
 Tog ett litet kort med mobilen på caféet som Elin inte märkte, hehe. Busigt va?
 Jag lånade mammas skor idag. Jag älskar de verkligen! Fick väldigt många komplimanger för de också. De är högklackade om ni inte ser det.

Såhär ser resten av veckan ut:
Torsdag - skola och träning
Fredag - skola och brödförsäljning med klassen. Någon som ska sova hos mig(Elin kanske?).
Lördag - stan med mamma och syster för att köpa bikinis, skor m.m.
Söndag - träffa Celine i stan och ta en fika
Måndag - NU BÄR DET AV TILL SOLEN!!!!


vår!

ÄNTLIGEN är det vår på riktigt!! I'm sooo soo happy! Det är ju ljust ute på mornarna och på kvällarna, och på dagarna är det väärsta varmt typ! Eller typ 10 grader iallaafall. Sååå skönt! Jag älskar våren, det är så hilma mysigt nu och alla är mkt gladare på våren, speciellt jag.
Snart påsklov, bara torsdag och fredag kvar sen så är man ledig igen, det är också sköönt!
Idag har jag och Andrea varit med varandra. Vi fikade och pluggade, det va myys. Haha gud allt är mysigt nu på våren. Allt man gör blir lite extra nu bara för att det går mot varmare tider! Hihi, jag funderar på att kasnke ringa Dea igen lite senare och så kanske kan man kan ta en promenad, men jag mst plugga också.. Det är det ända som inte är mysigt nu, att plugga är aldrig kul eller mysigt! Men snart är det över :) för en vecka iallafall!
Åhh nu är det ända som saknas en pojkvän! Det skulle inte sitta fel med att hitta en kille nu, i vårmyset och allt :) Någon som känner detsamma eller har alla redan partner kanske?

S n a r t k a n m a n b a d a i g e n ! ! B i l d e n ä r p å m e j o c h m i n b r o r s a f r å n i s o m m r a s n ä r v i v ar i U S A
 
Nu ska jag plugga SO, GLÖMM INTE GREY's ANATOMY ikväll 21.00!
So looong E.

RSS 2.0