I wanna be like Peyton Sawyer


Desperata husfruar

Ikväll är det desperate houseviwes kl 21.00 på Kanal 5! MISSA INTE!
Nu är det äntligen en riktig början till vååår!! Jag är så glaad, det enda som är lite jobbigt är att det blåser ganska mycket.. Men snart blir det vel ännu varmare!! Idag har jag varit i skolan.. efter skolan åkte jag och Malin som går i min klass och fikade och pluggade.. Där träffade vi Alva som är vår mentors dotter som också fyllde15 år idag. GRATTIS till henne. Efter att vi hade pluggat lite så kom Madde också. Sen åkte jag hem och fortsatte plugga lite. 
Nu sitter jag och kollar på vänner men jag borde plugga kemi. JAG HATAR KEMI! Jag fattar verkligen ingenting av det men det är vel bara att memorera allt och komma ihåg allt till imorgon och strunta i typ varför och lite så...
XX E


diggar VeckoRevyn

Wazzuupp!!?
Skolan idag var ganska skit... Det enda som va bra var att vi fick tillbaka vår svenska uppsats och jag fick VG. Jag nöjde mig med det faktiskt. Skrev engelska prov idag också, men det gick inte lika bra om man säger så. Jävla tempusskit!

Jag har precis läst ut min VeckoRevyn med Elin Kling på omslaget. Detta nummer gillade jag starkt. Det bästa var artikeln "Den perfekta magen" där fyra tjejer är stolta över hur deras magar ser ut fastän det är bilringar, bristningar med mera.


Idag är det en till pluggdag! SOprov och Matte-läxförhör imorgon... Inte okej! Det är tre dagar kvar till påsklovet och då ska ALLT komma på samma vecka. Hur tänker lärarna egentligen? Vill de ta kål på oss?



Där fick ni en dagen låt också. Vilket långt inlägg det blev! Hihi nej nu är det dags att ta itu med pluggandet.
xoxo A

bilder från tävlingen i helgen

Tjena tjena!
Idag har jag varit jätteduktig! Efter skolan pluggade jag engelska, matte och bild precis som jag hade tänkt. Efter det städade jag rummet... Bort med alla kläder från rummet, In med alla nytvättade kläder i garderoben, dammsuga och nu ska jag byta lakan. Är jag duktig eller vad?


1. Frisyrerna vi hade
2. Förträning för fristående
3. En sminkad Asta
4. Sötaste Elin!

Nu tittar jag på CSI! Puss på er!

måndag

Jag ber också om ursäkt för att jag inte har bloggat på länge. Som tur är har jag ju Andrea som också bloggar :). Helgen va helt fullbokad. Först på fredagen så va  jag i skolan och träffade massa människor igen :) jäääj! Fast vi va dock inte så mkt i skolan.. kl 11 åkte hela klassen in till stan och kollade på bio, Slumdog Millionare. SJUKT BRA!! Den va verkligen det och jag tipsar verkligen att se den om ni vill gå på bio!
 

Efter filmen så slutade vi och då träffade jag mikkan i stan.. Vi två och en kompis från klassen (Madde) gick runt i stan lite och lallade.. Efter mkt flum åkte vi hem Mikkan till sej och jag och Madde till mej. Vid 9 drog Madde iväg och jag åkte till Mikkan, där sov jag också för att vi skulle på tävling på lördagmorgonen.
Så som sagt på lördagen vaknar både jag och Mikkan 7! Hel knäppt faktiskt, men vi gick upp och när vi va klara runt 9 ngt så åkte vi till hallen. När vi kom dit fick jag massa jobb som jag egentligen inte skulle göra men det va inte så jobbigt.
Efter  alla olika tävlingar runt 8 på kvällen så åkte jag och Dea hem till mej. Hon sov hos mej som typ varje helg :P
Sen var det söndag ny tävling att åka till och nytidsomställning! Någon som glömmde att ställa fram klockan en timme kanske?
Vi jobbade iaf den dagen, inte så jobbigt.. sen åkte jag hem och pluggade. Åkte till träningen kl sju, hämtade upp mikkan på moppen. Det är så skönt nu när man kan åka, ÄNTLIGEN! Va på träningen i en timme sen åkte jag hem igen.
Idag har jag varit i skolan! OBS! jag vill inte att det ska bli fredag, eller jag vill att det ska bli lov och allt men det är så att jag har 2prov, 1 uppsatsskrivning och kanske en debatt sak på engelsa.. DET SUUUGER!! Men men vad kan man göra när lärarna är så dumma så de lägger typ alla prov på samma dag precis innan lovet!
Fick gå en timme tidigare från gympan idag för att jag ändå inte skulle vara med.. Jag åkte in till pappas job istället för att åka hem. Träffade Hanna där. Hon är som min storasyster, fast vi är inte släkt eller så på ngt sätt bara familjekompisar. Kom hem vid 5 och nu sitter jag här.
Men nu mst jag plugga, ska göra ett kemi prov på onsdag också som jag missade förra måndagen när jag opererades..
Hope you had a GREAT weekend! See you <3


tävling

Tävlingen igår gick väl ganska bra. I redskap+fristående kom vi 7/16 och i bara friståendetävlingen kom vi 6/10. Det gick sådär kan man säga, men jag är nöjd i alla fall.
Varken Martina eller Tessan kom och tittade på mig....

I natt sov jag hemma hos Elin. Vi tittade på Robinsson och One Tree Hill season 6.
Vem älskar inte OTH? Det är så bra att jag exploderar. Vi grät igår när vi tittade på avsnittet när Quentin dör... Buhuu!!!
Hatar Carrie! Hon är så bajs som man kan bli. Hehe, såklart att man är en OTHnörd.
 Jag är kär i Haleys och Nathans son Jaime. Kan man vara sötare? Så otroligt underbar.

Idag var det tävling i samma hall fast det var mini DM. Elin och jag skötte musiken. Träning om ungefär två timmar. Det kommer att bli en skojträning med airtrack och trampolin. Får se hur mycket jag orkar. Har så himla mycket i skolan denna vecka som kommer...

OM EN VECKA ÅKER JAG TILL FUERTEVENTURA!!!!

sjuk

Förlåt att jag itne bloggade igår, men jag hade en datafridag. Det var ganska skönt faktiskt... men jag tittade på Criminal Minds så jag satt i alla fall framför en skärm.
Träningen igår gick väldigt bra! Enda problemet är min sträckning, men det löser sig nog... Nej föresten! Det är inte alls det enda problemet. Jag är sjuk idag. Ingen skola och ingen Elin på eftermiddagen.
Jag är jätteförkyld, halsont och huvudet snurrar. Vi som har tävling imorgon. Det är därför jag är hemma. Så att jag kan vila upp mig så att jag är friskare imorgon. Fas jag tänker köra även om jag är sjuk. Ingenting kan stoppa mig! Hahaha!

Min dag är ganska enkel... ta det lugnt, titta på tv och läsa. Det blir nog mest vänner idag... Just nu är det säsong 5 som spelas. Jag bokstavligen hatar Emily. Hon är helt störd och omogen!!

Åt världens godaste frukost! (bakgrunden på bilden)

090326

Idag har jag varit jätteduktig!  Jag inte kollat på tv eller något på hela dagen, tills nu då.. Nu kollar jag på OTH. Men jag har städat mitt rum och pluggat idag. Kemi är verkligen svårt och jag har försökt att fortsätta rita på min bild som vi håller på med på bilden, blyertsförstoringar. Det är också jättesvårt! Jag ska rita av en blid som är på mej och min barndoms kompis från när vi va små.. Men det är inte det som är det svåraste! Det är att få till rätt gråskala och alla rätta porpotioner. Men det går lite framåt iallafall, hoppas bara att resultatet blir bra också.

Det är den här bilden jag ritar fast i svartvitt. (Min kompis Lina till vänster och jag till höger)

Om ungefär 2 och en halv timme så är det träning. Jag ska inte träna men Andrea och alla som ska tävla ska göra det. Det ska bli kul att träffa alla. Jag känner mej ju lite ensam just nu. Men imorgon ska jag nog gå till skolan. Vi ska dock inte vara så mycket i skolan då. Innan lunch ska vår klass åka in till stan och gå på bio, kommer inte ihåg vilken, men den är säkert bra.
Kraam, E

grey's



Missa för fan inte Grey's Anatomy som börjar nu på kanal 5!

I LOOVE RYAN SHEEECKLER!

Andrea är hittad finally! Just nu kollar jag på vänner och kl.21.00 är det Grey's Anatomy. Någon som ska kolla ? Jag har ätit våfflor nu också. SUUPER GOTT!

Ryan Sheckler är nog den söötaste&snyggaste killen som finns. Ni vet han som är LIFE OF RYAN killen på MTV. Asså jag känner mej som värsta tv nörden nu men jag har ju typ inget att göra på dagarna. Det suger! Men men, tbx till Ryan. Hans leende är ju för gulligt och hans kropp! Jag smälter.

So long everyone, E

jag är hittad!

Anledningen till att jag inte svarade på varken sms:en eller samtalen var att jag glömde mobilen hemma. Jag brukar aldrig göra det, men idag gjorde jag det! Jag fick nästan hjärtattack i skolan när jag inte visste vart den var. Nu är den tillbaka i alla fall!


Kolla vilka coola mjölkpaket mamma kom hem med idag! Haha helt underbara. Först trodde jag att det var något fel på min syn, men det var det inte som tur va. Haha! De ser ut såhär för att det är Earth Hour på lördag! Den dagen vi har tävling...
Vet ni hur rädd jag är? Jag håller på att bli förkyld och har sträckt mig... Vad fan är det för fel på mig? jag har ont i halsen, kan knappt prata ibland och det svider i hela näsan när jag andas in. Jag hatar detta! När vi har tävling snart. Men jag kommer köra även om jag är sjuk! Skit i det liksom...
Martina kommer komma och titta på tävlingen! Jippi! Kanske Tessan också :)

xoxo A

Andreaa?

Hola :)
Nu sitter jag här igen. Framför TVn, satte precis på OTH eftersom att det inte finns något på TV.. Har faktist inte varit hemma mycket i dag. Hade nationella prov idag, det kändes som att det gick ganska bra. Efter det så kom morfar och hämtade mej i skolan. När vi kom hem till mormor så fick jag väärldens godaste lunch, mormors hemma gjorda köttbullar med makaroner! Det är så otrooligt gott.
Idag är det våffeldagen också! Någon som har ätit eller ska äta ikväll kanske?
Juste! Jag börjar bli lite orolig för Andrea! Jag har försökt att ringa henne och smsat henne men hon svarar inte. Hon brukar alltid svara även fast hon är hemma och är sjuk.
kram kram // E


god natt

Haha jag kollade ju också på desperate houseviwes, såklart! Varje tisdag 21.00. Som Andrea sa så är det ju tävling på lördag som jag kommer missa.. det är verkligen jättetrååkigt, men jag kunde ju inte direkt bestämma att jag skulle opereras eller inte. Jaja, imorgon ska jag iallafall till skolan på förmiddagen för att det är Engelska nationella!! GAAHH, jag hatar det. Varför ska man ha nationella prov liksom? Det borde räcka med alla andra prov man har, eller vad tycker ni?
GOD NATT OCH SOV GOTT ALLA!
// Elin


desperata hemmafruarna

Träningen idag gick väldigt bra, fast jag har sträckt min rumpa eller något så jag kunde inte köra en Merry Poppins-balans om någon vet vad det är. Haha, tror inte det men i alla fall. På lördag är det tävling! Är inte så jättenervös som jag borde vara egentligen. Man gör ju bättre ifrån sig när man är det...



Haha snygg bild man kan ta va?

Detta visades på tv-apparaten för ingefär en minut sedan. Ni som inte följer Desperate Housewives borde verkligen göra det! Det är på kanal 5 nu om ni har missat. Sätt på tv'n i så fall och gör det nu. Det är ett av de bästa programmen som någonsin har gjorts. Jag vet att riktigt många följer det. Elin gör det i varje fall. Haha! '

// Andréa

gympa om 25 minuter...

Vi har fristående träning om 25 minuter, men jag(Elin) ska ej träna p.g.a operationen som jag nämnde förut. Andrea ska träna på som fan i alla fall. By the way så är hon är hos mig nu. Vi bloggar lite tillsammans och tittar på One Tree Hill(såklart).
 Bild från Åland-08.

Imorgon är det skola. Eller Elin ska bara gå på förmiddagen och skriva engelska nationella. Det kommer att gå asbra!!
Efter skolan ska kanske jag(Andréa) åka till stan, men jag vet inte riktigt med vem... Får fråga runt lite.
Det var en liten uppdatering. Kommentera gärna massa!!

Pussar & kramar från Elin och Andréa

tråååkigt

Just nu har jag jättetråkigt! Ensam hemma en heldag är inte en höjdare. Det går inget bra på tv och MTVs M is for musci tröttnar man på efter ett tag.. Jag har faktiskt pluggat lite idag också men när jag skulle börja läsa om första världskriget så orkade jag inte mer!
Nu kollar jag på One tree hill. Jag och Andrea är värsta OTH nördarna! Jag har alla säsonger utom 6e som inte har kommit än :)
Jag ska försöka få Dea (andrea) att komma hit innan träningen så att jag inte behöver ha så jättetråkigt hela tiden.. :)
Men något som är kul imorgon... det är VÅFFELDAGEN!! Någon som ska äta? Jag ska.. MUUUMS!

Skriver mer ikväll, kraaam elin.

nybloggare och nyopererad

Rubriken säger ju sig själv.. jag har aldrig bloggat förut men dock har min bästa kompis Andrea gjort det. Vi hoppas att vi kan göra en rolig blogg tillsammans som alla kan läsa. Jag är också nyopererad. Det är nog därför jag kom på den här ideén när jag fick reda på att Andrea hade tagit bort sin gamla blogg. Jag har då opererat mig i magen idag. Just nu gör  det inte så ont men min mage är fortfarande bedövad så jag känner inget om jag petar på den, vilket är lite kul! Jag kommer vara hemma ni i några dagar och bli bra igen.
Tråkigaste med att bli opererad just nu är att jag kommer missa en gymnastiktävling på lördag.. men jag ska vara maskot ist xD
Efter att jag hade blivit opererade idag så kom Andrea och Mikkan, våran kompis, och hälsade på. Jag fick en jättegullig present av dom, en gosedjursgiraff. Jag döpte den till GREGER. I like it.
Men det här va allt för mej denna gång.
Det här är min Greger! :D

Många pussar och kramar från Elin

RSS 2.0