söndag

Morsdag idag! Ni har vel inte glömmt det ? Jag ska ge ett kort och trisslotter till min mamma, på kortet står det "Mamma, jag försöker förstå vad jag har gjort...för att förtjäna en sådan underbar mamma som du!" visst är det gulligt!

Grattis på morsdag mamma!

Idag måste jag plugga matte, det suger! Men det är typ det sista vi gör i skolan nu... efter imorgon så har vi inga inlämningar, inga prov och inga läxor. SÅÅ SKÖÖÖNT!
Senare ikväll kanske jag ska till Gröna Lund och kolla på när en kompis sjunger, men jag får se om jag orkar, om inte så är det nog träning som gäller..

ha en bra söndag, puss E<3

landet

Ursäkta alla för att jag inte bloggade något igår, men det va så att jag skulle åka till en kompis landställe, eller jag åkte dit. Nu är jag hemma igen. Jag skulle egenligen stannat tills imorgon men min brorsa har 20års fest idag så jag var tvungen att åka hem!

Den korta tiden jag var där var iallafall jättekul! Vi var sex tjejer som åkte. Vi badade och körde massa roliga knäppa lekar.. Andrea tog massor med kort som jag ska få som jan kan lägga upp senare, men nu måste jag städa mitt rum innan alla gäster kommer.

Hoppas alla har haft en bra början på helgen! Skriver ikväll,
kram E<3

how could it end up like this, it was only a kiss!

Regn, regn, regn och åter regn! Kan det inte bara sluta någon gång? Allt blir ju bara blött, inte kul alls! VI VILL HA SOOOOL!

haha, vill ni veta vad jag har fårr lära mig idag..? att andas, ja det låter knäppt med min tränares mamma var med oss på träningen idag och pratade om hur viktigt det är att andas ordentligt och att man kan lura kroppen om man är stressad genom att andas jättedjupa lugna andetag. Det av lite kul. Vi fick prova att slå sönder en penna med bara pekfingret! Det gjorde jätteont när man inte klarade det...

jaja, nu ska jag plugga och sen sova!
Juste, andrea kommer inte blogga på ett tag nu för att det är mycket i skolan och dom har precis flyttat..

God natt alla sov gott! , E<3

Funderar lite över en sak..

Varför är det så att tjejer nästan alltid måste ha en kille för att må bra?  Man är så lycklig och allt är så underbart om man har någon, men när det tar slut så mår man ju bara skit! Många tjejer med dåligt självförtroende blir förstörda så fort de inte har en kille, tänker att ingen vill ha dom och att de är så dåliga osv. Varför är tjejer så beroende av att man alltid ska bli bekräftade av killar? Alla tjejer är jättebra, man behöver inte få bekräftelse för att man ska veta att man är bra. Jag säger inte att alla tjejer är så här men väldigt många och egentligen klarar vi oss utan killar.
Men en sak till.. är det så för killar också? Att det behöver bli bekräftade av tjejer, eller att de måste ha en tjej för att må bra eller  bättre.
Det är lite patetisk egentligen hur man går runt och fantiserar om det perfekta förhållandet, absolut så är kärleken hur mysig som helst men måste man ha den hela tiden?



Vad tycker ni? Är kärlek det viktigaste eller förstorar alla bara upp det otroligt mycket? 
                                                                                                                                                                                                 puss, E <3

here comes the sun

Sitter här nu med Andreas och Axel och övar in lite låtar.. snart ska vi till Madde eftersom att hon inte svarar när man ringer!!
Det ser inte ut som att det är lika bra väder som igår men men, bara det inte börjar regna!


Axel från klassresan på Gotland i höstas!

Jag och Andreas från klassresan på Gotland!

Ha en bra dag allihop! , E <3

god natt

Idag var det en jätteskön skoldag, den kändes som att vi inte gjorde något alls.. Imorgon är kommer det vara ännu skönare, det är Operation Dagsverket i våran skola imorgon! Då jobbar man ihop pengar på något sätt och så skänker vi alla pengarna till UNICEF och barnen i Nepal.
Jag och tre till, det kanske bara blir två till,  ska stå i stan och spela och sjunga lite fina bra låtar.. var inte vart vi ska stå men om ni har vägarna förbi inne i stan kolla gärna runt lite extra och skänk en slant!


(har världerns snyggaste tröja på mig från VisbyCupen, en gymnastiktävling, orkar inte bry mig ska sova nu)

GOD NATT ALLA SÖTA, hoppas att ni sover gott!
, E <3

favoritlåt just nu!


 


Vilken är din favoritlåt?

I kept my fingers crossed

Ursäkta att jag inte har bloggat efter att ajag kom hem, men det är varit mycket saker som har behövts att göra. Nu har jag iallafall lagt upp lite bilder där nere.

Har inte så mycket att skriva om.. Igår var jag hos Mikkan med Andrea och sen tränade vi. Hos Mikkan bakade vi rosa bullar, haha dom va faktiskt jättegoda!

Idag var första skoldagen på länge.. det va lite segt men ändå ganska lungt. Sista timmen skulle vi har kottla runt, då ska man springa ca 5 km runt en sjö. Jag kunde dock inte göra det idag.. har ont i ryggen så jag hoppas att jag kan göra det på torsdag ist.. Ist för att springa då så åkte jag och Mailn hem till henne och hämtade lite glass och saft och kakor , sen gick vi en lite promenad och satte oss och åt glassen och sen kom vi tillbaka och så fick vi sluta.

Det är ju galet varmt här i sverige nu också , det va varmare på Mallorca men för att vara sverige är det ortoligt! När vi hade slutat åkte jag, Malin och några till från våran klass och badade. Jattemysigt och kul till några tänkte slänga i mej i vattnet med kläderna på..

Nu är har bara hemma och ska snart börja plugga lite om jag orkar!  Är fett lat just nu.. kommer säkert sluta med lite slappis pulgg framför tven..

OBS! Andrea flyttar idag :) hihi fast inte så långt.. hon bor fortfarande i samma område som hon gjorde förut!

Nu blev det ett långt inlägg men, men.. hoppas alla har haft en jättebra dag!
kram, E <3

lite från mallorca


Hanna på väg in i planet


Mat på planet , mums!


Utsikten från hotelrummet, när vi kom fram


Utsikten från hotelrummet på morgonen


En snäcka :)


Äcklig brännmanet! Dom var typ överallt en dag.. USCH!


Coolaste öl flaskorna ever!! Haha ,älskar playboy beer som är rosa ^^<3

I Palma, var där en dag! (Vi bodde i Magaluf)


Palma hamnen, sjuukt mycket båtar och det där är bara en liten del av alla!


På stranden

Orkar inte lägga in mer bilder nu.. kanske gör det senare!


I'm not the girl I used to be



A

RÖSTA PÅ OSS! nr. 13

Jag fick många önskningar oma tt jag skulle visa min klippning här i bloggen. Det blev inte så jättesotr skillnad kanske ni tycker, men det blev ganska mycket kortare. Tycker jag i alla fall...
 Ville inte visa mitt fula fejs!


Jag och Elin är med i Cecilias blogg och vill bli veckans blogg. Snälla, söta, rara läsare... Kan inte ni rösta på oss HÄR?!!


oh this town kills you when you are young





1. Skolavslutningsklänning
2. Sjal från Åhléns
3. Egen design- kalender
4. Jeansleggings



// A


I know I don't belong here in heaven



Ska in till stan nu och träffa denna sötnos. Molly heter hon! Haha,mmen först ska jag klippa mig. Vi hörs senare!
Pussar från Andréa

I'm pacing the pews in a church corridor



cobrasnake


// A

Did I grow up according to plan?




Jag vill tillbaka...



xoxo Andréa

You'll remember me when the west wind moves



Titta vad kul man kan ha med en kamera.

Har aldrig varit såhär glad innan lingonveckan... Vad är det med mig? Haha.
Pussar&Kramar Andréa

He doesn't look a thing like jesus, but he talks like a gentleman




// Andrea

Glistening in the cold sweat of guilt



Det finns inte många storasystrar som gärna gör lunch till sin lillasyster... Idag var jag faktiskt en av de. Är jag inte snäll som steker små pannkakor till systra mi?

xoxo A

I've seen your flag on the marble arch



Lookbook

//
A


Give my gun away when it's loaded

Dagens planer är riktigt tråkia... Jag ska packa och dammsuga och duscha. Låter det kul? Någon som vill byta liv med mig? Men det måste göras. Jag har packat ner nästan allting redan, men det är klart att jag har det viktigaste kvar...


Roligt att Elin skrev ett inlägg och vet ni? Jag får träffa henne snart!!
Jag har skapat en spellista på itunes som heter lugna favoriter. kan skriva några låtar som jag har i den mappen.

Fix you - Coldplay
It is you(I have loved) - Dana Glover
How does it feel - Avril Lavigne
Someday - Bryan Greenberg
9 crimes - Damien Rice                                  <----lyssna på den här nedanför
Shoreline - Anna Ternheim
Untitled - Simple Plan
Speeding cars - Imogen Heap
When you say nothing at all - Ronan Keating
Collide - Howie Day
Where I stood - Missy Higgins  




Pussar A

hälsningar fran Mallorca!

halloj :)
tankte bara saga att allt har pa mallorca ar jattebra! Vi solar hela dagarna och det ar jattevarmt. Hanna ar ett brännt barn! hahaha hon har brännt sig jättemycket :P

Snart ska vi ut, paarteeyy :) 

saknar alla hemma, ses snart pusss , E <3 

jag har upptäckt skype, hehe.

745 unika besökare hade vi igår... Det är rekord kan man säga, hehe. Det är så himla skönt för att det är kristi Himmelsfärdsdag imorgon så vi är lediga båda torsdag och fredag. Ska kanske till grönan med Céline imorgon ")
Denna helg kommer mest bestå av packning och plugg... Vi flyttar ju på måndag. Då ska jag få större säng! Så jääävla nice.


Asså vet ni hur mycket plugg jag har nästa vecka eller? Min kalender är fullproppad. Fast på fredagen ska jag och några tjejer i min gymnastikgrupp åka till Elsas landställe. Det ska bli så himla roligt! Fast jag måste åka hem på lördagen eftersom jag och Molly ska jobba på Mollys grannes 40årsfest.


Pussar från A

omg!



Tack Amir !

Klockan är tio över åtta och vi harnu haft över 650 unika besökare :)

A

haha förlåt för dålig uppdatering

Hejsan hoppsan!
Jag vet att det var jäääättelänge sedan jag skrev ett inlägg, men nu i helgen har jag varit i Falun och hade ingen tillgåg till dator. Elin är på Mallis nu och jag vet inte hur jag ska klara mig utan henne i en hel vecka :(
Hlgen var i alla fall superrolig! Vi kom tvåa i kvalet som var på lördagen och tvåa(tror jag iaf, haha) i finalen.
Jag kunde inte vara med och tävla för att jag har en inflammation i min höft, buhuuuuu!

Där fick ni lite bilder...

Har inte varit i skolan idag. Har ont i huvvudet och p.g.a min hötf.
pussar!

A

hej då!

nu åker jag till Arlanda , hoppas att alla har det grymmt här hemma. Om jag hittar en dator kanske jag bloggar någon gång annars kommer ju Dea göra det!



Nu säger jag goodbye sweden, mallocra here I come! puss, E <3

sunshine and i'm leaving tomorrow

världensskönaste sista skoldag dag var det idag! hade två lektioner och sen va vi inne i stan med klass och hade stadsvandring om en bok som vi har läst ,det va iof tråkigt och jag blev så trött att Axel (en kille i min klass) fick bära mig uppför en jättelång trappa. Efter det blev jag pigg eftersom att det va sjukt läskigt och jag trodde att han skulle ramla eller tappa mig typ hela vägen upp.
Efter det åkte jag med Axel och två andra killar in till stan och kollade runt lite. Kom hem för typ 20 min sen..

Obs! I helgen kommer det inte bli mycket bloggande eftersom att jag åker till Mallorca imorgon och Andrea är i falun och tävlar.
 
Ikväll måste jag vara hemma,
kvällens to do list:
- städa mitt rum
- städa köket (får pengar för det)
- plugga
- packa klart
- kanske plugga mer
- kolla på tv eller någon film när jag är klar med det som står där uppe.

Nu ska jag börja verkställa allt också. Bloggar kanske sen när jag tar paus eller är klar,
puss&kram , E <3

hatar min moppe!

asså idag var nog den knäppaste skoldagen på länge.  Eftersom att min klass är helt störd fast på ett kul sätt så varje dag är helt olik någon annan!  Min klass gillar inte våran parallellklass 9b heller, de härmar allt vi gör och ska alltid va de perfekta eleverna som smörar och är överdrivet trevliga mot alla lärare. Förra veckan när vi hade spexfoto så hade de tagit samma tema som oss ungefär och de hade nästan exakt samma utklädnader som vi hade, innan hade de sagt att de skulle ha jungeltema och sen får de höra att vi ska ha filmtema och då byter dom till de. När vi såg att dom hade samma tema som oss rann det över. Så idag attakerade vi dom, med vattenpistoler. Det var sjuktkul faktiskt, vissa skrattade bara åt det men vissa blev sjuk sura och det kommer förmodligen hämnas någon dag, men det är det man får ta.

Just nu hatar jag min moppe också! Den är sär och egentligen vill jag bara sparka på den. Helt plötsligt vill den inte funka, den startar men gasen vill inte funka. Som tur är har jag Fredrik som går i min klass som lyckades fixa den när han hade slutat och jag hade halvklass timmen kvar.. Så nu funkar den igen men tänk om det skulle hända igen liksom, typ mitt på vägen, jobbigt läge..


bara för kul..

Nu ska jag plugga lite till och sen åka till träningen och kolla hur det går för alla som ska tävla i helgen, jag skulle varit med men kan inte för att jag ska bort och för att jag är skadad
"/   ska kolla min packning också innan jag åker. Jag håller tummarna på att moppen funkar som den ska också..
Ha en bra kväll, puss E <3 

genrep

I helgen ska Andrea och deras gymnastiklag tävla på RM 2 i Falun. För alla som kanske bor på Lidingö eller Stockholm och inte har så mycket för sig ikväll får gärna komma och kolla på genrepet som är ikväll kl 19.00 i Högsätra på Lidingö. Hallen heter Danica hallen.


För er som kanske bor i falun kan ju kolla i helgen på tävlingen. Kommer inte ihåg vad hallen heter men den ligger vid hoppbacken eller var man ska säga.. Där man hoppar med skidor.

Hoppas alla har en bra dag, kram E <3

Grattis Martina!!

Idag fyller Martina(min kompis) år så vi hurrar för henne. Min katt har blivit rakad, men jag orkar inte förklara varför fast ag vet själv egentligen inte riktigt hehe. Hon är helt groggy(stavning?)... stackarn hon kan inte gå ordentligt utan att ramla.

Är inte lilla kissemissen söt?

Jag har aldrig lagt upp en dagens outfit, tror jag i alla fall. Haha här kommer en! Jag lånade mammas linne/tuika idag, men hade den som en klänning och jag fick många komplimanger.


Tunika - odd molly
Kofta - VILA
Strumpbyxor - H&M


Kvällens planer ser ut såhär. Nu ska jag göra klart min HK:läxa och efter det ska jag ut och springa med min mamma. När jag kommer hem ska jag käka middag, sedan plugga SO och spanska. Klockan tjugoett är det Grey's Anatomy!

// A    <3

3 dagar 4 timmar 10 minuter och 30 sekunder

Det är så långt det ör kvar tills jag åker till Mallorca! Det ska bli såå skönt!  Jag är inte besatt som räknar ner tiden exakt på sekunden.. jag har en ned räknare på min dator som jag kan se hur långt det är kvar.
Idag var det nationella prov i NO, något som jag tycker är väldigt onödigt. Som tur är så är vi som går i 9an nu bara "prov kaniner", det är värre för de som kommer nästa år och åren efter det. Haha ni kommer ha nationella prov i alla NO ämnena. Jag hoppas att det gick ganska bra för mig ändå.

bild på hotellet som vi ska bo på

Imorgon har vi ännu ett NO prov. men det ska inte vara så svårt..
Nej, nu ska jag kolla på vänner och fortsätta plugga.

Love, E <3

my camera is fixed!

Herregud vad det var länge sedan jag bloggade... Haha! vår statistk är fan sämst just nu.
Som Elin sa var vi i Mariestad, jag har tränat och pluggat så jag har inte hunnit blogga helt enkelt. Men nu gör jag det så ett glädjeskutt!
På eftermiddagen pluggade jag först lite HK och sedan hämtade mamma mig. Vi åkte för att hämta min kamera, köpa tapeter till mitt nya rum(vi flyttar om två veckor) och för att handla. När vi hämtade kameran köpte vi också med oss tre stycken filmer hem.


På lördag sticker vi till Falun för att tävla! Fatta vad roligt :)
Nej, nu ska jag ta och plugga HK igen... Pussar!!

// A    <3

mariestad

Först förlåt för världens sämsta, men vi har inte haft tillgång till en dator. I lördags åkte vi nämligen till Mariestad och vi kom hem för två och en halv timme sen ungefär..
Vi var i Mariestad för att visa upp lite gymnastik för deras förening på deras 85 års jubileum, tror jag att det var iallafall.

Jag orkar inte skriva så mycket nu är så otroligt trött.
Skriver imorgon istället..


Mikkan, Andrea och Freja i Mariestad

God natt pussar till alla! / E

spö regn och plugg

Tar en snabb paus från plugget och andra världrkriget och bloggar lite.. Suttit vid datan och pluggat ett tag nu och har inte kollat ut och så när man kollar så spöregnar det! Det SUUGER! fast det är lite bra att det regnar nu när jag ändå måste sitta inne, annars hade ju solan suktat otroligt!
Imorgon har vi spexfoto med klassen! Jag ska vara en teletubbie, TinkyWinky.. hihi, ska bli kul men det är så svårt, jag har kläderna men jag måsste fixa den där saken som dom ha på huvudet, en upponervänd triangel ska det vara och öronen är också knepiga, någon som har tips på hur jag kan göra med hela huvudet?



Dom är ju för söta!

Kramisar från Elin

andrea; om dagen och helgen

Tänkte berätta lite om min helg nu för det var ett tag sedan jag bloggade(känns det som i alla fall).

Lördag:
Först åkte jag in och testade triåker till en tävling med min tränare. Vi åkte till balettshopen och träffade "bögen" som han kallas, haha. Han jobbar där alltså. När vi var klara med prövningen som föresten gick jättebra åkte jag hem och solade. Medan jag låg där och stekte i solen smsade Elin mig och sa att hon, jag och Mikkan skulle åka in till stan. Hon hämtade mig med moppen som vi sedan ställde i ropsten för att ta tunnelbanan in till stan.
Vi satt inne på donken för att käka lunch och det var en jobbig gubbe där som pratade med sig själv(en riktig knäppgök). Elin sov hos mig den natten också.


Söndag:
På lördagen fick jag ett guldkort på grönan av farmor och farfar så det använde jag på söndagen. Jag blev riktigt överaskad och jag känner mig väldigt bortskämd, men jag ska använda det väl i sommar. När jag fick ett förra året använde jag det bara tre gånger(fast då har man tjänat på det).
Jag gick dit med min syster, min kusin, hans mamma och deras kompisar. Det var ganska roligt där och inte alls mycket folk så man slapp stå i kö. Vi åkte tyvärr inte den nya INSANE för att först var den avstängd och sedan vågade inte min syster och jag vil inte åka den själv. Plus att den kommer stå kvar där hela sommaren och ännu längre...
När jag va där såg jag att Lady GaGa kommer dit den 2 augusti. Någon som ska dit då?

Måndag:
Idag regnade det på morgonen, buhu, så jag fick ta en regnjacka men den var ganska fin faktiskt. Haha! Nu är det bara en vecka kvar på dagiset och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan & läxorna. Vi kastar bajs på skolan!!
När jag hade slutat träffade jag Paulina och vi tog en snabb fika i centrum.

Jag tog sedan bussen och tog det lite lugnt när jag kom hem. När mamma sedan kom hem bytte jag om och vi tog bilen till motionsgården. Vi var ute och sprang och jag sprang en längre sträcka idag.


Angående den fräscha bilden på min tå. Jag gjorde illa mig och det slutade aldrig blöda så då tog jag på ett plåster. Vilket inte heller funkade... såklart blöder det igenom. Det konstiga är att det inte gör alls ont!

The Vocie är i Kungsträdgården på min födelsedag den 15 augusti....


svininfluensan

HJÄÄLP! Alla här säkert hört om svinifluensan nu. Och nu har det kommit till Stockholm.. En kvinna i 50 år åldern har blivit smittad men är redan frisk.Svininfluensan är som en jättestark förkylning och man smittas genom en vanlig liten nysning.. Inte kul alls! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5055696.ab



Nu ska jag faktiskt snart sova.. Ska komma till skolan pigg imorgon till skillnad från vad jag var förra veckan. OBS! På lördag har jag och Andrea varit jättebra kompisar i 1år! SUUPERKUL, hihi.. men vi firar det på fredagen för att vi ska till Mariestad på något gymnastikjubeleum och vi ska komma på gäster och visa upp. Så om någon bor i Mariestad, kom gärna dit och kolla.. Jag har ingenaning vart i Mariestad det är men det sitter tydligen afficer uppe så ni får vel leta efter de!
God natt till alla söta!

lalala, brist på rubrik!

Heeelloo!
ojojoj , nu är det sommar på hög nivå! Idag trodde jag att jag inte skulle göra men det blev ganska mycket ändå. Har solat på balkongen, hur varmt som helst! Sen åkte jag in till stan med Mikkan och Andrea och precis när jag kommer hem så ringer Olivia som jag hade pratat med lite innan om att vi skulle träffas och prata ut om lite saker.. och nu sitter jag här. Andrea är just nu på promenad med Tessan, de pratar också ut om lite saker..Haha väldigt mkt pratande. Aja, hon kommer iallafall hit sen när de har pratat klart och så ska vi äta grillat! Hur sommrigt kan det bli?


Bra bild på två fåglar, eller ?  Tog den idag när jag låg och solade.

Kvällens planer vet vi inte än, bara att vi ska sova hos henne!
Kraam till alla!


dagens fråga


älska mer!!



Är det bara jag som totalälskar den här reklamen? LOVE IS IN THE AIR! Den är så otroligt söt och vi borde faktiskt älska mer.

// A

fint väder ute! happy happy

Elin ringde mig igår och frågade vad fan jag hade gjort med bloggen. Varför hade vi över 200 besökare och varför hade vi fått sjukt mycket kommentarer? Jag fattade ingenting och då skulle jag in på datan och kolla, men då funkade inte internet såklart. Då fick jag ta mammas bärbara och gick in på blogg.se's startsida. Vårt inlägg om konserterna var med på framsidan!  :)


Igårkväll åkte vi till Broberget och träffade en massa människor...både fulla och nyktra. Det var ganska roligt faktiskt. När vi kom hem runt tolv träffade vi Mikkan en snabbis och tittade sedan på Twilight. Vi gick och la oss i sängen vid halv tre och vaknade halv tolv idag. Så vi har sovit nio timmar i alla fall.


Dagens planer är ett frågetecken... Vad ska ni göra idag?


RSS 2.0